fredag 28. januar 2011

Frimerker og kort fra posten

Jeg har tenkt en stund på om jeg skulle bestille frimerker med eget motiv. Når posten så hadde et tilbud med kort på kjøpet, lot jeg meg friste. Det var enkelt å bestille på nettet. Frimerkene kom etter et par dager og kvaliteten var OK.

HPIM4907

Noe å tenke på til en spesiell anledning kanskje, invitasjon til bryllup med bildet av brudeparet på frimerkene (det var i seineste laget for meg, så det ble en lilje her) eller frimerker med konfirmanten ved utsendelse av takkekort. Det koster jo litt mer enn vanlige frimerker, men det var artig å teste det ut.

HPIM4909

I år har jeg vært treg med å komme igang med såing. Men når frøene fra SRGC endelig kom, fikk jeg sparket meg i gang denne uken. Foreløpig er det mest stauder som skal ha et opphold ute, jeg har sådd. I dag ble det femten potter med blandt annet akeleier, heuchera og primula. De får stå på badegulvet i natt og så setter jeg de ut i morgen.

Denne uken har vi hatt noen dager med klarvær og kuldegrader. På onsdag var det nydelig vær med sol og blå himmel. I dag har det gått over til mildvær igjen og det skal visst vare hele neste uke også.

6 kommentarer:

 1. Jeg hars ett reklame for det på posthuset, men har aldri laget noen selv. Dine ble kjempefine!

  SvarSlett
 2. Flotte kort og frimerker, kjekt å lage når resultatet blir så bra!

  SvarSlett
 3. så artig! Og de ble jo virkelig fine :)
  Og forresten, tror jeg har glemt å si det før. Så fine cyklamer du har laget, litt imponert er jeg faktisk, det er jo for meg en eksotisk sak.

  SvarSlett
 4. Så fint och finurligt, då blir det ju mera personlig brev/kort. En dum liten fråga, vad är SRGC?

  SvarSlett
 5. SRGC = Scottish Rock Garden Club. Medlemmene kan bestille frø fra frølisten en gang i året. Disse frøene er donert av andre medlemmer. Mye spennende.

  SvarSlett