søndag 7. mars 2010

Skulle tro vi har vært på fjellet

HPIM3737Siste delen av vinterferien tilbrakte vi på hytta. Skulle tro vi var langt oppå fjellet . Det var vi ikke, vi var like ved kysten på vestlandet. Denne gangen kom vi ikke helt fram med bil, siden det ikke er brøytet hele veien.HPIM3738

Da måtte skiene fram og jeg tenker det blir lenge til neste gang vi går på ski til hytta i mars måned.

HPIM3755 red_640x480 HPIM3761

 

 

 

 

 

 

 

Været var ganske bra, så vi koste oss ute og kunne nesten tro det var påskeferie på fjellet. Vi gikk på ski,satt ute i solveggen, grillet pølser og marshmallows på bål  og om kvelden kunne vi nyte solnedgangen.

HPIM3767

I dag reiste vi hjem og det ble væromslag som kanskje betyr slutten på vinteren her. Nå er det varmegrader, det har regnet litt og det drypper fra alle tak. Det er helt i orden, jeg er klar for vår.

7 kommentarer:

 1. Det har vært en fantastisk vinter, men jeg er enig - nå er jeg også klar for vår :-)

  SvarSlett
 2. Vinteren har vært flott, men er enig i at når er jeg klar for våren. Kjenner jeg blir rastløs av å ikke komme meg ut å holde på:) men tross alt fantastiske dager med snøsmelting og sol nå:)

  SvarSlett
 3. Herlige bilder !! ja, vi har hatt ein fantastisk flott vinter. Håper det ikkje blir 20 år til neste gang.

  SvarSlett
 4. Herlige bilder da.. det er deilig med skikkelig vinter også :)
  Håper du har rett, at løkene fra i fjor ligger å venter på å komme frem.. :) Da kan det bli masse fine blomster i år :)
  Klem Hege

  SvarSlett
 5. Fiiine bilder :) De ligner mistenkelig på hvordan vi har det her. Dessverre må jeg si, for jeg vil se grønt, ikke hvitt!

  SvarSlett
 6. Jeg tror vi vestlendinger kommer til å snakke om denne vinteren i mange år framover. Og med så flotte bilder, så har du jo beviset på hvor flott det var. For det har jo vært det! Flott altså. Selv om vi nå venter på våren med lengsel. Ha en deilig helg.

  SvarSlett
 7. Flotte bilder! Jeg hiver meg med i koret som er fornøyd med en flott og lang vinter - og som nå gjerne hører det dryppe fra takene rundt omkring. Ha en fin helg!

  SvarSlett