tirsdag 23. februar 2010

Og snøen varer helt til …

 

HPIM3680Så kom det enda mer snø her, kan ikke forstå hvem som har bestilt den. Det er iallefall ikke meg. Men det sluttet å snø utpå natten og når det klarnet opp, ble det jo en aldeles strålende dag, med sol fra skyfri himmel.

HPIM3691 HPIM3693 HPIM3694 HPIM3695 HPIM3696 Fuglemateren hadde fått snøhatt i løpet av natten. Bildene er tatt (gjennom vinduet) etterhvert som solen flyttet seg rundt huset. Det første er tatt ca. 12.30 og det siste 15.00.  Solen tar godt og det tiner så det monner. Det er desverre meldt mer snø i morgen og akkurat nå begynner det å skye til fra vest.

8 kommentarer:

 1. Det var ikkje meg heller som bestilte snø... Måtte bakse meg ned og opp bakken vår med barnevogn og storesøstra gjennom laussnøen i dag, fy flate! No må det vel snart vere slutt?

  SvarSlett
 2. Deilig å se solen tar:) Ser den automatiske åpneren på drivhuset åpner vinduet på soldagene nå, og det er et godt tegn:) Under snøen er det masse masse som skjer, så når snøen forsvinner skjer det ting fort. Bare å glede seg:):)Ha en god kveld:)

  SvarSlett
 3. Jeg vil heller ikke mere snø nå, og heller ikke kulde. Nå er jeg så lei og lengter vilt etter sol og varme.
  Ønsker deg en fortsatt fin uke, tross for snøen.

  SvarSlett
 4. For et deilig illustrerende bilde av fuglemateren! Håper er jo at resten skal smelte like fort!
  Men vi må sikkert regne med vinter en stund til! Vi har jo mars igjen, og den kan være til dels ganske snørik den også! Du må i hvertfall ha en fin dag :0)

  SvarSlett
 5. No har fuglemateren fått ny snøhatt og det snør fremdeles. Skal visst gi seg i løpet av dagen, men det skal holde seg kaldt.

  SvarSlett
 6. Det er jo nesten som her med de snømengdene! Så på TV2 i dag at det var kaos i Bergen. Vi får håpe at det gir seg og at våren kommer snart! :)

  SvarSlett
 7. Fantastisk bildeserie av fuglemateren!
  Jeg har en BLOGAWARD til deg på http://mestringsbloggen.blogspot.com
  (Eller du kan gå inn på LevLivetLett og klikke deg inn på MEstringsbloggen)
  Ønsker deg en strålende dag!
  Klem Lokki

  SvarSlett
 8. Så artig å se hvor mye solen smeltet i løpet av noen få timer!

  SvarSlett