fredag 19. februar 2010

Snørekord og blodbegerspirer

HPIM2171

I dag er det snørekord i Bergen. 63 dager med sammenhengende snø på bakken og rekorden på 62 dager fra 1986/87 er slått. Forøvrig har vi et aldeles strålende vintervær i dag med nydelig sol fra skyfri himmel. Nattetemperatur har ligget på 7-8 minus siste uken. På søndag er det meldt om mer snø.

Blodbegerne har spirt i dag. Fant frøene i Hagegalfrøboksen og det må ha vært prima vare. I fjor og året før hadde jeg dårlig spiring og kunne ikke forstå hva jeg gjorde galt. Nå gjelder det bare å passe de små spirene til de har vokst seg store og kan få komme ut. Det blir en stund til blomstring ute, så det gjør seg med en bukett kjøpetulipaner for å korte ventetiden .

6 kommentarer:

 1. Herlig med tulipaner inne nå i ventetiden.
  Gratulerer med blodbegerspirer! Jeg går utålmodig å venter på mine, skjønt jeg har forstått at det kan drøye litt før de finner det for godt å dukke frem i såpottene.
  Ha en finfin helg!

  SvarSlett
 2. Samme rekord satt her i sør... Kunne nok vært den foruten...

  Og riktig god helg. :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med snørekord... Nei, gratulerer med blodbegerspirer!!! :D

  SvarSlett
 4. Så fin blogg du har:) Legger deg til på blogglisten min om det er ok:) Artig med snø:) Alternativet er jo sååå mye verre på denne årstiden:) Moro med de første spirer:) Jeg har sådd mine første kjempeverbena i dag.. litt sent, for de skal jo ha noen uker med frost før de spirer, men det kan jo hende frosten varer litt nå da:) Takker for kommentar på min nye blogg, er jo ille moro og veldig spennende med ny blogg da. Stor prestasjonsangst:) Men sliter litt med å få ulik fremstilling på innleggene mine, så å få inn flere bilder i ett innlegg og på ulike steder i innlegget og sånn. Glad for tips om du har:) HA en super søndag. Hilsen Linda

  SvarSlett
 5. Jeg så inne hos Anne på Moseplassen at du ble den heldige vinneren av Frøken Solslikk! GRATULERER!!
  Bildene dine er helt nydelige! Virkelig fortjent!!
  Og sannelig har du en flott blogg her også ❥❥❥
  Gleder meg til å følge deg og alle de vakre blomstene dine videre!
  Ønsker deg en strålende kveld!
  Klem Lokki

  SvarSlett
 6. Gratulerer med Frøken Vårlengt.Vel fortjent. Bildet er vakkert og poetisk.
  Ønsker deg en fin kommende uke.

  SvarSlett