onsdag 6. juli 2011

Dahlia, peon og to busker

 

Den første georginen har begynt å blomstre, Dahlia 'Oriental Dream'.

HPIM5525

Peonene har blomstret en stund. De er litt slengete på grunn av mye regn og vind i det siste, men jeg har bundet de opp sånn noenlunde. I dag og i går har vi hatt sommer her, men det skal begynne å regne igjen, kanskje allerede fra i kveld. Vi får bare nyte utelivet mens vi kan.

 HPIM5514HPIM5515

Denne bryr seg ikke så mye om været, Physocarpus opulifolius 'Diabolo', blærespirea. Den blir mest brukt på grunn av bladverket, men jeg syns blomstene er søte også.

HPIM5517 HPIM5518

Hebe odora blomstrer også nå. Den har noe vinterskade, så når blomstringen er over skal jeg klippe den helt ned. Denne klarer seg helt fint her i vanlige vintre, men de to siste ble litt mer enn den kunne klare.

HPIM5521

9 kommentarer:

 1. For en utrolig nydelig georgine! Peonene også!Blærespirea har jeg ikke sett før, nydelig bladverk og blomstene var jo søte. Må sjekke litt om den tror jeg. Heben var jo riktig så frodig og flott.
  Ha en fortsatt fin dag!

  SvarSlett
 2. Det var en flott georgine! Blærespirea er flotte planter både som solitær og til hekk. Jeg har en hekk i hagen av de, og den vokser fort!

  SvarSlett
 3. Så flott det blomstrer hos deg :) Regnet ødelegger en del her, dessverre. Så kjedelig, men man får nyte de gode dagene, og de blomstene som står, til tross for litt fuktig vær.

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 4. Nydelig farge på Georginen og lekre Peoner!
  Håper været blir bedre enn værmeldingen fremover hos dere.

  SvarSlett
 5. Så masse fint du viser her :)

  God helg :)

  SvarSlett
 6. Man ser inte att dina blommor har varit utsatta för regn,och peonerna är lika fina som om solen skiner på dem :)

  SvarSlett
 7. Hei her og er det blomsterfrodig....
  hadde mange Georginer etter Kina importen men di frøs i vinter så ingen overlevde dette og jeg er veldig lei meg......men koser meg med bilder da...ha en flott sommer du også :O)

  SvarSlett
 8. Kjempefine bilder av vakre blomster og busker , hilsen Lisbeth :O))

  SvarSlett
 9. Skjønne farger på bildene...og den blære-spireaen er alltid veldig fotogen.

  SvarSlett