fredag 8. oktober 2010

Eksotisk

Forrige fredagskveld var det 19 grader kl. 22.00 om kvelden. Vi hadde det nesten ikke så varmt i hele sommer. Lørdags morgen kom mørke skyer inn fra vest og det ble starten på nok en liten uke med regn og vind. Bildet er tatt rundt kl. 8.00 om morgenen. En liten stund varte dette helt spesielle varme lyset.

HPIM4753Ikke mye fristende å være i hagen i starten av denne uken, men i drivhuset fikk jeg for første gang se blomsten på Hibiscus syriacus. Planten ble sådd fra frø i –08 og jeg var kjempespent på hvordan blomsten skulle bli. Har en plante til som ikke kommer til å blomstre i år, så er det noe å glede seg til neste år også.

HPIM4732Hibiscus syriacus

I løpet av gårdsdagen klarnet det opp igjen og det er fremdeles ganske mildt for årstiden. I dag har det vært en nydelig høstdag med sol og temperaturen var oppe i 16 grader midt på dagen. Når solen gikk ned fikk vi den nydeligste pastellhimmel i vest.

HPIM4760

4 kommentarer:

 1. Så nydelige farger det var på bildene dine. såne rosa/lillafarger er så pent synes jeg :)

  SvarSlett
 2. Fantastisk lys på det første bildet!
  Så flott blom du har fått fram :)

  Ha ei fin veke :)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for hilsen fra deg i min blogg!

  Så vakre bilder av himmelen og skyer! Nydelig!
  Bildet av Hibiscusen var også kjempefint!

  Ønsker deg en ny fin uke.

  Klem fra Bente

  SvarSlett
 4. Fantastisk himmel du har fanget med apparatet ditt. Vi får bare nyte finværet mens vi har det. Hibiscusen var flott. Sjelden farge. Du er jammen flink som får den til med frø.
  Klem

  SvarSlett