torsdag 26. november 2009

Award og amaryllis fra ifjor

Denne awarden har jeg fått fra Krepsemorog Røsslyng, tusen takk skal dere ha. Jeg er litt treg å sende den videre, så mange har fått den allerede. Har prøvd å finne blogger som ikke har fått den, men garanterer ikke at jeg har den fulle oversikten. Kravet er egentlig å sende den videre til 15 nye blogger, men siden noen av de jeg hadde på listen allerede har fått den, ble de ikke fullt så mange. Jeg har egentlig et litt anstrengt forhold til awarder i bloggverden, men velger nå likevel å sende den videre. Dere får gjøre med den som det passer dere.

Awarden går videre til blogger jeg setter pris på og leser jevnlig:

 

Dette er en amaryllis som blomstret hos meg i fjor. Løkene står i kjelleren hos meg enda, så det blir en stund til det blir blomstring i år.

DSC_0151 Hippeastrum Apple Blossom red

6 kommentarer:

 1. Takk for award Mariann! Jeg vet ikke om jeg har overskudd til å sende den videre akkurat nå, men setter pris på den uansett :) Ha en flott helg! Nydelig hippe du har der! :)

  SvarSlett
 2. Vakker! Appleblossom, kanskje?
  Takk for award!

  SvarSlett
 3. Takk for award, jeg har også litt anstrengt forhold til awarder.
  Nydelig hippe, Appleblossom er min favoritt også.

  Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
 4. Vedlig fin amaryllis1 Eg klarar ikkje å ta vare på dei frå år til år, blir vel nokre nye på meg i vinter tenker eg.

  SvarSlett
 5. Takk for award og hyggelig kommentar på bloggen :-) Awards er helt nytt for meg så jeg får se hva jeg får til i denne travle tida. Må si som de andre her; nydelig hippe altså. Er ikke så flink til å ta vare på mine...

  SvarSlett
 6. Tusen takk for award. Det var veldig hyggelig.

  SvarSlett