tirsdag 22. september 2009

Roser som holder ut

I dag har vi et forferdelig ver her, regn og vind, får skikkelig høstfølelse. Det er meldt like ille nesten hele uken. I går var det regnbyger og da fikk jeg tatt noen bilder mellom bygene. Fremdeles er det en del som blomstrer , men jeg ønsker meg litt sol og opplett noen dager.  

 HPIM3161     HPIM3159                         Astrid Lindgren er trofast selv om den ikke blomstrer ikke helt kontinuerlig. Har hatt et lite opphold i blomstringen, men står nå full i blomster og knopper.

HPIM3181 HPIM3177                                      China Town har tatt seg opp igjen og nærmest lyser opp når det kommer noen solstråler.                 

HPIM3200     HPIM3198                                Queen Elisabeth ble en stund nesten borte i Lychnis coronaria, men kjempet seg frem og blomstrer fremdeles. Knoppene er rødere nå på høsten syns jeg.

 

              HPIM3164                                        Christian IV er egentlig litt puslete, men sender opp noen kraftige blomsterstengler. Har i virkeligheten noe dypere rødfarge enn på bildet.

1 kommentar:

  1. Nydelige bilder av rosene dine. Til å bli glad av.
    God helg

    SvarSlett