tirsdag 31. desember 2013

Godt nytt år

De siste ukene har vi hatt besøk av dompap i hagen. Det kan jeg ikke huske å ha sett på mange år, faktisk ikke siden jeg var liten. Det var veldig velkomne hagegjester, så får det våge seg at de spiser knoppene på plommetrærne.

DSC_0680

På årets siste dag er tid for å takke alle som har vært innom bloggen min i løpet av året som har gått. Tusen takk for alle hyggelige kommentarer dere har lagt igjen.

Jeg har også hatt gleden av å besøke mange flotte blogger i årets løp og har funnet mye inspirasjon hos dere. Gleder meg til å følge dere videre i året som kommer.

2013 har vært et utfordrende år for meg, og det har gitt meg noen nye erfaringer. Nå ser jeg med glede frem til et nytt år.

 Håper 2014 blir et godt år for hver og en av dere!

20 kommentarer:

 1. Godt nyttår! Tusen takk for hilsen hos meg. Jeg har stor glede av å lese bloggen din og gleder meg til videre lesning i 2014. Vi har også hatt en del dompap på besøk. De er nydelige!

  SvarSlett
 2. Hei Mariann! Jeg håper det nye året bringer deg glede og mange gode stunder både i hagen og ellers i livet! Hilsen Marit

  SvarSlett
 3. Hei! Tusen hjertelig takk for alle hyggelige kommentarer og inspirerende blogginnlegg. Ønsker deg et riktig godt år med mange gleder! Klem Anne

  SvarSlett
 4. "Utfordrende år" høres litt skummelt ut. Håper det blir positivt i 2014.
  Godt nytt år Mariann.

  SvarSlett
 5. Hei Mariann.
  Så kjekt å få besøk av Dompappen. Koselig med alle fuglane som er i hagen.
  Eg sender mine beste ønskjer til deg for det nye året og ønskjer deg alt godt.
  Godt Nyttår.

  Varm klem frå MarJE.

  SvarSlett
 6. Så nydelig dompapbilde! De ser jeg dessverre ikke her, men har ikke gitt opp håpet om å se de en gang. Jeg ønsker deg et godt hageår, og et uten utfordringer som ikke er gode. Håper du får et godt nytt år på alle måter! Takk for alle hyggelige besøk på bloggen min :)

  SvarSlett
 7. Hei Mariann

  Dompap er en flot fugl:)

  Du ønskes et gott nytår herfra!

  SvarSlett
 8. Lykke til i det nye året - og Godt Nytt År !!!

  Klem

  SvarSlett
 9. Nydelige bilder av Dompap fra hagen din. Det er alltid hyggelig å besøke bloggen din og jeg ønsker deg et flott nytt hageår!

  SvarSlett
 10. Et vakkert vinterbilde... Godt Nytt År!

  SvarSlett
 11. Godt nytt år!
  Så fint dompapbilde! Har de av og til på besøk her, men ikke så lett å få tatt bilde av de.

  SvarSlett
 12. Godt nyttår og gratulerer med dompaper :-)

  SvarSlett
 13. Så koselig bilde av dompaper. Gi dem solsikkefrø så lar de nok plommetre være plommetre. Jeg bor like ved skogen og her har jeg dompap hele året. De fløyter etter solsikkefrø hver eneste dag...
  Riktig godt nyttår:)

  SvarSlett
 14. Åhh den var skjønn ♥Må le og smile av alle de koselige kommentarene her ♥solsikke frø ja!Så lar de plommetreet være i fred hihiihih:)))Ønsker deg også ett riktigt godt nyttår 2014!

  SvarSlett
 15. Dompappene har æ også i hagen min, de sitter mest på bakken og spiser av frøene som er ramlet ned fra fuglehuset, de er noen nydelige fugler.

  Ha en fin kveld, videre.

  Hilsen Lisbeth :O)

  SvarSlett
 16. Flotte dompap'er som kommer med julestemning :)
  Godt nytt år!

  SvarSlett
 17. Så nydelige dompaper! Det er jo julefugl nummer 1! Vi hadde sporadisk besøk av 3 - 4 dompaper i desember, men de har ikke vist seg etter jul. Her sitter de helst i syrinen og spiser frø.
  Til jul i år fikk jeg en nydelig dompap i glass. Den henger nå i stuevinduet ut mot foringsplassen. Og hvem vet, kanskje kan den lokke til seg noen artsfrender? :-) Godt nytt år til deg og dine!

  SvarSlett
 18. Så flotte fuglematere du har! Og det ser ut som om fuglene liker dem. Jeg har også et par "Eva Solo" fuglematere, men det virker som om de er lite populære her. Ihvertfall har jeg aldri sett fuglene forsyne seg av maten der...

  SvarSlett
 19. Godt nytt år :)
  Så fint du har fanget dompappene!
  Fuglene i hagen gir så mye liv nå..også om vinteren:))

  SvarSlett
 20. Riktig godt nytt år til deg også. Det har vært en fryd å følge deg i 2013. Ser frem til fortsettelsen. Heldigvis kan utfordrende hendelse gi nye erfaringer som gjør en sterkere og helere. Dompapen er til stor glede. Så kjekt at de har funnet veien til deg.

  SvarSlett