torsdag 28. mars 2013

God påske

 

HPIM3835

Her er det fremdeles kaldt om natten. Det har ligget rundt minus 7 de siste nettene. Det betyr at det fremdeles er tele over det meste av hagen, selv om solen skinner fra skyfri himmel om dagen.

Nå er det veldig tørt her. Det har vært utallige gress- og lyngbranner den siste uken. Mange kommuner har derfor allerede nå innført forbud mot åpen ild i skog og mark. Noe som det er all grunn til å etterfølge.

Bildene er lånt fra et tidligere år. Her er det hverken krokus eller påskeliljer i blomst i hagen enda.

HPIM3881

En riktig god påske til dere alle!

12 kommentarer:

 1. Så flotte krokus og påskeliljer! Ja, en må nok bare bruke bilder fra i fjor, for det er vinter fortsatt her også. Jeg så på tv i går at de mente at brunsneglene har ikke hatt så gode kår i vinter på steder med barfrost. God påske til deg også!

  SvarSlett
 2. Fantastic photographs, miraculous spring colours. I am greeting

  SvarSlett
 3. Det var akkurat det siste jeg lurte på: Har du så flotte krokus nå? Men det er visst kaldt over hele landet. God påske! Snart kommer krokusen!

  SvarSlett
 4. Kjempefine påskebilder. En riktig god påske til deg også! Anne

  SvarSlett
 5. Herlige krokus og påskeliljer!
  Fortsatt god påske!

  SvarSlett
 6. För torrt är nog inte så kul det heller, för mycket snö bjuder i varje fall inte på brandfara. Men snart kommer den perfekta våren ska du se.
  Ha en fin påsk :)

  SvarSlett
 7. Ja kan vi ikke få noen flere plussgrader snart?! Samlet opprop til overgartneren eller? Vi har jo krokus da, og påskelijene er ikke så langt unna de heller, men det er så grøsselig kaldt.. Men vi får glede oss over solskinnet?! Fortsatt god påske!

  SvarSlett
 8. Du skulle sett her. Ikke noe blomster i det hele tatt. de klager her over kulden som henger over byen. Sjeldent sier de som bor her. Vi synes det er litt bedre nå. Gleder oss til å se central park in blooom.God påske til deg Mariann.
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Jo da. Guidboken lå i ryggsekken den. Snakk om å være distre.Vi har ledd litt av det der.Folka på bokhandelen så på oss som idioter. Ta med seg en bok...å miste den. Her..
   Ja ja

   Slett
  2. Jo da. Guidboken lå i ryggsekken den. Snakk om å være distre.Vi har ledd litt av det der.Folka på bokhandelen så på oss som idioter. Ta med seg en bok...å miste den. Her..
   Ja ja

   Slett
 9. God gul påske til deg også!
  Her er også strålende vær, men stadig litt kaldt.

  Fortsatt god påske!

  SvarSlett