onsdag 11. april 2012

Perlebelte til Hardangerbunad og ødelagt kamera

Mitt trofaste kompaktkamera er ødelagt. Det var ikke dyrt og fancy, men enkelt og funksjonelt. Jeg har tatt masse bilder med det opp gjennom årene. De aller fleste bildene på bloggen er tatt med dettte kameraet.  Jeg kan nå overta et digitalt speilreflekskamera fra min mann, eller jeg kan kjøpe et nytt kompaktkamera. Tror jeg må tenke litt på det.

HPIM6275 Perlebroderi til bunadsbelte, Hardangerbunad

Jeg liker best å illustrere blogginnleggene mine med bilder. Naturlig nok blir det ikke dagens bilder, men noen tatt for en liten stund siden. Jeg har sydd perler på stramei. Dette skal bli belte til min datters bunad. Det er ikke vanskelig, men det tar litt tid for perlene må jo syes på en og en. Nå er perlebroderiet levert til montering.

HPIM6274Perlebroderi med åttebladsrose til bunadsbelte, Hardangerbunad

10 kommentarer:

 1. Ja det er noe eget med et kamera man har levd med en stund. Jeg anbefaler jo speilrefleks fordi det har så mange muligheter. Tror ikke jeg hadde klart å gå tilbake til et kompaktkamera nå nei. Men et godt kompaktkamera tar jo liten plass og er lett å ta med.. Lykke til med valget :) Broderiet var imponerende!

  SvarSlett
 2. Beltet er nydelig! Kan tenke dattern blir nygd!

  Jeg anbefaler også speilrefleks. Jeg har det selv, men det er ganske ofte jeg reiser uten. Jeg har heldigvis en bra mobiltelefon med godt kamera. De utfyller hverandre. :)
  Speilrefleksen får bli med på hagebesøk, ta bilder i hagen og på store dager som bryllup og komfirmasjon og slikt. Alt annet bruker jeg mobilen! :)

  SvarSlett
 3. Så kjekt for jenta di å ha belte som du har brodert! Mor mi har brodert mitt, og bestemor mi har brodert breiebanda og bringeduken. Det gjør det til noko heilt spesielt.

  Eg stemmer heilt klart for speilrefleks - eg elskar mitt!

  SvarSlett
 4. Lekker, men det ser jammen tidkrevende ut. Fin fin torsdag til deg, klem.

  SvarSlett
 5. Det er så træls, når kameraer går i stykker! Mit blev ødelagt på en flyvetur, så nu har jeg lært lektien: altid rejs med flightcases, når man har spejlrefleks med!

  SvarSlett
 6. Himmel for et tålmodighetsarbeid, men lekkert ble det :-)

  SvarSlett
 7. Du kan nok få mye glede av et speilreflekskamera viss du liker å ta bilder :) Det er langt fra så innviklet som det høres ut!
  Jeg har nettopp sendt mitt speilrefleks til rep. og jeg føler meg helt hjelpesløs uten kamera!
  Nydelig belte du har perlet!
  Klemmer fra ei bondekjerring innerst i Hardanger :)

  SvarSlett
 8. Hei :) broderi med perler...det så vanskelig ut. Flott ble det. Og så artig det må være for datteren din at du har laget det. Har tittet litt på de nyeste innleggene dine og det å så frø i vann...smart. Da må jo det gå an med flere store frø... skal sjekke ut bloggen du viste til. I dag har jeg hatt flere timer ute i hagen og har kommet godt i gang med å forberede jorden der pilegjerdet skal stå...men det var kaldt på fingrene. :) God helg. Hilsen Merethe

  SvarSlett
 9. Det er fordeler og ulemper med både spelrefleks kamera og kompaktkamera. Jeg er veldig fornøyd med mitt spelreflekskamera men mange av de nye kompaktkamerane som en får kjøpt nå har også mange muligheter og gir god bildekvalitet. Og det viktigste er jo å ha det gøy med å ta bilder. :o)

  Nydelig perlebroderi.

  Ha en riktig god helg. :o)

  SvarSlett
 10. Hei...bare innom for å si GOD HELG:))

  SvarSlett