fredag 20. mars 2009

Vår, krokus og juleroser

Da er våren her. Vi har sol for andre dag på rad og det spretter opp i bedene. Her er noen bilder jeg tok i går:

HPIM2203

HPIM2193

HPIM2206 HPIM2198

Her er årets første humle, den surret fornøyd rundt i krokusene og så veldig fornøyd ut. Full av pollen etterhvert.                                                                                                      HPIM2205 Jeg har foreløpig bare to juleroser og den ene står enda i knopp. Det er den som er på bildet over . I går var Elisa, nefertiti og  jeg så heldige å få komme på besøk i hagen til Arne Geir på Sotra. Der var det mye som blomstret. Vinterblomst (erantis), snøklokker, crocus, iris, , trollhassel (hammamelis), lerkespore, cyclamen og sikkert noe jeg har glemt i farten. Men aller mest blomstret julerosene, og det var så mange av dem. Ulike arter og sorter, enkle og fylte, lyse og mørke. Du kan se fler bilder i Elisa sitt blogginnlegg fra i går:  Helleborusbonanza. Her er noen av bildene  jeg tok hos Arne Geir, se så nydelige de er:

                        HPIM2211 HPIM2213

                        HPIM2215 HPIM2218 

                        HPIM2220 HPIM2223

5 kommentarer:

 1. Det var et koselig humle bilde. Helt innsausa i pollen da gitt :)
  Flotte juleroser også. Har snik kikka litt på noen juleroser i blomsterbutikken, men venter nok til staudene kommer på hagesentra. Best å prøve seg på noen som er mer vanlig før en drister seg utpå sånne herligheter :D

  SvarSlett
 2. Guri...så vakre blomsterbilder. Man må bare nyte de. Ha en flott helg videre :)

  SvarSlett
 3. Jammen har du flotte juleroser. Jeg har en som jeg er veldig stolt av, men den er under 1,5 meter med snø. Koselige vårbilder - herlig.

  SvarSlett
 4. Husker Arne Geirs julerosebilder fra forumtreffet 07. Skulle gjerne opplevd dem live, ja!

  SvarSlett
 5. Hvor heldig du er som har vår allerede nå!!! Du må nyte det masse nå da! Kjemeflotte bilder, særlig det av humla!

  SvarSlett