tirsdag 17. februar 2009

Snø og småfugler

Her har vi jammen vinter fremdeles. Det gikk over i sludd og regn i går, men i natt ble det kaldere og det kom mye snø. Så i dag var det kaos på veiene i morgentimene. Jeg har fri og har holdt meg hjemme, bare vært ute og måkt snø to ganger. Måtte ut igjen etter at brøytebilen hadde vært her. Vi har ny sjåfør i år og han kom visst ikke inn på teorikurset i brøyting, den praktiske delen tar han som selvstudium her i veien hos oss. Vi får vel være glad for at han øvde seg på brøyting i dag og ikke salting.

 

Når det gjelder underholdning, har det ikke bare vært brøytebilen å glede seg over. Først var det jo skiskyting på TV og etterpå hadde småfuglene våknet til liv. I dag har det vært blåmeis, kjøttmeis og grønnfink på fuglemateren. En svarttrost er her også, hun går på bakken under og plukker opp det som faller ned. De andre dagene har jeg sett en rødstrupe også, men hun har ikke vært her i dag.

HPIM2112

Bilde ble litt utydelig fordi det snødde sånn, men det er to grønnfink som forsyner seg. Jeg mater med solsikkekjerner, syns det blir så mye søl med skallene på solsikkefrøene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar