mandag 26. mars 2012

Tidlig vår

Endelig fikk vi noen dager med fint vær og sol på vestlandet, og da er alt regnet glemt for en stund. På fredag og lørdag var det nydelig vårvær, perfekt til å pusle i hagen. Det er bare å konstatere at det meste kommer veldig tidlig i år. Påskeliljene har begynt å bøye nakken og gjøre seg klar til blomstring. Både den røde julerosen og Anemone blanda har åpnet blomstene sine.

HPIM6252 Julerose, Helleborus x hybridus

HPIM6258 Anemone blanda

HPIM6255 HPIM6256

Til slutt en Cyclamen som fremdeles blomstrer, Cyclamen coum ' Tilebarn Elisabeth'. Den ble sådd forrige vinter og har stått ute i potte siden sommeren. Denne vinteren, som har vært av det lette slaget, har alle mine Cyclamen i potter overlevd.

11 kommentarer:

 1. Våren er kommet mye lenger hos deg ser jeg, julerosen er i fullblomst hos deg, nydelig var den.Var ute og kikket på min i d, det eer kommet noen få knopper nå.
  Ha en fin dag :-)

  SvarSlett
 2. Julerosene er helt nydelige. Jeg får dem ikke til, så jeg må nyte den her hos deg. Herlige farger på de to andre også. Håper våren blir fin hos deg.

  SvarSlett
 3. Ja nå fortjente vi litt sol og godvær :) Flott liten Cyclamen du hadde der! Her må Cyclamen snart vike for Erythronium som er på full fart opp i samme bed.

  SvarSlett
 4. Sukk, både julerosene dine og cyclamen var aldeles fortryllende! Det er flott når sola skinner både her og der :-)
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 5. Så mange flotte blomster du har allerede! Jeg sliter nå litt med denne snøen enda, men det kommer seg!

  Ønsker deg en fin kveld.

  SvarSlett
 6. Cyclamen coum er mine hjertebarn. De er helt fantastiske. Veldig fine planter du har :-) Du har stelt de godt siden de blomstrer allerede nå!

  SvarSlett
 7. Det er nesten så du bor i en helt annen verden enn det jeg gjør om dagen ;) Uendelig mange vakre blomster du har.
  Ha fine dager

  SvarSlett
 8. Så skjønne iris du viser under her :-) Det er deilig når det stadig titter nye gleder frem fra jorden -håper virkelig solen vil skinne hos deg nå!
  Hilde

  SvarSlett
 9. Flott julerose,anemone og alpefiol! Takk for hyggelig hilsen hos meg! Deilig med tidlig vår :-)

  SvarSlett
 10. Nydelig cyclamen!
  Anemone blanda vil ikkje hos meg, dei berre forsvinn. Synd, for dei er jo virkelig fine. Eg sliter med julerosene også i år, ser ut til å vere mykje sopp på dei. Men din var veldig flott!

  SvarSlett
 11. Flott Anemone. Julerosene mine er ferdige og litt blasse her hos meg. Ønsker deg en fin påske.
  Klem

  SvarSlett