mandag 31. desember 2012

Godt nytt år

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer her på bloggen i året som har gått. Jeg setter pris på hver og en av dem. Dessuten har jeg fått anledning til å besøke mange flotte blogger i året som har gått, noen gamle kjente og andre nye. Det har gitt meg både glede, kunnskap og inspirasjon.

2012 går mot slutten, og foran oss ligger et nytt og ubeskrevet år. Måtte det bringe oss sol og regn i passelige mengder, og evne til å se muligheter framfor begrensninger.

 

 

free-vintage-clip-art-easter-lillies-with-green-background

 

.

Jeg vil ønske dere alle

.

et riktig

.

godt nytt år!

.

.

.

søndag 23. desember 2012

Julehilsen

Så er julen her,  og nå går det igjen mot lysere tider. I dag er temperaturen kommet over på plussiden her. Jeg lurer på om vi kommer til å merke noe til uværet som er meldt. Jeg håper det ikke blir så altfor gale, spesielt med tanke på alle som er på vei hjem til jul.

HPIM6113

Jeg vil ønske dere alle

en riktig fin julehøytid !

HPIM3589

torsdag 6. desember 2012

Desember

November ble visst forbigått i stillhet her på bloggen. I slutten av måneden hadde jeg byttet meg til fri og var vel en uke i Kina, nærmere bestemt Beijing. Det var rett og slett et eventyr. Vi fikk med oss mye kultur og historie, og jeg tok masse bilder. Før vi reiste syns jeg å huske at det regnet og regnet og ... Innimellom bygene rakk jeg å få det meste i jorden. De siste martagonløkene ble satt ned like før frosten kom.

P1000562

Så ble det tid for fuglemating. Jeg har gått over fra solsikkefrø til solsikkekjerner. Da slipper jeg alt sølet fra frøskallene. Før kjøpte jeg solsikkekjerner i dagligvarebutikker, men i fjor oppdaget jeg at de solgte store spann på Plantasjen, 5,5 kg. I dag har jeg laget kartonger med fett, havregryn, solsikkekjerner og hakkede mandler. Det er også veldig populært.

P1000555

Desember kom med kulde og etterhvert litt snø. Det har vært kaldt i forhold til hva vi er vant til på vestlandet i desember, det har vært nede i minus 12 grader om nettene. I dag har det blitt betydelig mildere utover dagen, nå er det bare minus 2.

P1000556