fredag 31. desember 2010

Godt nytt år

 

Da er det tid for å takke alle som har vært innom bloggen min i løpet av året som har gått. Tusen takk for alle hyggelige kommentarer.

Jeg har også hatt gleden av å besøke mange flotte blogger i årets løp og har funnet mye inspirasjon hos dere.

Håper  2011 blir et godt år for hver og en av dere!

 

Godt nytt

år!

 

fredag 24. desember 2010

God jul

Så er årets korteste dag passert og vi går igjen mot lysere tider. Hagesesongen sluttet litt brått i høst. Her er det ikke vanlig at vinteren kommer for godt i oktober, men det skjedde i år. Jeg måtte til slutt innse at det ikke ville tine nok til at jeg kunne plante i bakken. Så de siste blomsterløkene og hvitløkskløftene ble satt i potter i drivhuset.  Ellers er jo dette den roligste tiden rent hagemessig, men når julen er passert er det igjen tid for å planlegge såing. I først omgang gjelder det stauder som har godt av et opphold ute i kulden. Noe frø er allerede kommet i hus. Mer er bestilt fra frøklubbene, og det er alltid spennende å se om man får det man ønsker.

Men først skal vi feire jul. Det er masse snø her, minst 30 cm, og fremdeles snør det litt. Jeg må måke litt på terassen, så småfuglene kan få påfyll av solsikkekjerner. Pinnekjøttet står i vann og julegrøten skal snart lages. Så kan roen senke seg og det er jul.

Da vil jeg ønske alle som er innom en riktig god jul!